BTS Rørfornying

Om oss

Vi har lang erfaring med rørfornying over hele Skandinavia.

BTS Rørfornying

Hvem er vi?

BTS Rørfornying AS består i dag av 15 lojale og dedikerte medarbeidere, fordelt på 4 separate arbeidslag og administrasjonen. De aller fleste av oss har lang erfaring med problemløsing knyttet til avløpsanlegg som er utgått på dato, har slitasjeskader eller andre typer problemstillinger som medfører nødvendig arbeid for å begrense pågående eller unngå fremtidige «rørsmeller» som kan gi store økonomiske og miljømessige konsekvenser. Vi er opptatt av at våre kunder ikke bare skal føle seg trygge teknisk i et prosjekt som kan påvirke beboere i større eller mindre grad over tid, men også at menneskelige behov ivaretas med god informasjon under hele prosessen. Vi benytter moderne utstyr og produksjonsenheter samtidig som vi er svært opptatt av godt arbeidsmiljø, og sikkerhet for arbeidstakere og 3 person under utførelse av arbeidet.

Vi jobber for framtiden og sikrer problemfrie avløpsrør i lang tid. Ta kontakt med oss for en interessant rørprat. Selv om rørene ofte ikke syns til daglig så er de en viktig del av kretsløpet, fungerer ikke avløpet stopper en normal hverdag.

BTS Rørfornying

Hva gjør vi?

Kort sagt, vi er ”rørlegger” som reparerer og bygger nye rør i eldre, slitte og ødelagte rør uten å grave eller rive. Vi utfører rørinspeksjon, rensing og renovering med godkjente strømpeprodukter i alle typer røropplegg, i alle typer bygg inklusive privatboliger. Last ned vår brosjyre for mer informasjon, ring oss eller ta kontakt via kontaktskjemaet så hjelper vi deg videre enten du allerede har opplevd ”rørsmellen” eller ønsker å unngå den.

BTS Rørfornying

Vår forretningsidé

BTS skal være en foretrukket kunde og løsningsorientert leverandør. Vi skal levere våre produkter og tjenester i henhold til kundens ønsker, til avtalt tid og avtalt pris samtidig som vi opprettholder høyeste kvalitet i alle ledd.

BTS har stort fokus på fornøyde medarbeidere, kunder, miljø, kvalitet, sikkerhet. Vi jobber kontinuerlig med videreutvikling og sammen med lokale selskap har vi utviklet verktøy og redskap som i dag er en standard for mange andre aktører i bransjen.